Wij leveren sales training aan B2B verkopers. Onze specialiteit is acquisitie. Gratis adviesgesprek

Over ons

Sales&Co levert sales training voor B2B verkopers. Wij zijn specialist in acquisitie. Wij helpen verkopers bij het werven van nieuwe klanten.

Sales&Co is specialist in acquisitie

Welkom bij Sales&Co! Wij zijn specialist in acquisitie. Wij leveren sales training aan B2B verkopers. Sales&Co staat voor ‘Sales’ en ‘Conversie’. Want in sales draait alles om conversie. Ben jij verantwoordelijk voor acquisitie? Dan converteer je leads in klanten en kansen in omzet. Wij verbeteren de acquisitie vaardigheden van verkopers.

Niet de grootste, wel het meest effectief

We zijn in 2013 opgericht als beter alternatief naast de bestaande bureaus. Het blijkt dat 85% van de trainingen na drie maanden al geen effect meer heeft. Dat is niet goed. Daarom is onze didactiek gebaseerd op de High Impact Learning-methode (HIL). Deze methode is zo effectief vanwege onze grote aandacht voor de voorbereiding en nazorg. 

Wij zijn nieuwe generatie sales trainers

Wij werken niet met klassieke sales trainers of met docenten. Wij zijn nieuwe generatie sales trainers. Onze trainers zijn zelf actieve en succesvolle verkopers. Hierdoor kunnen ze zich als geen ander inleven in verschillende commerciële situaties. Bovendien zijn de sales trainers een voorbeeld voor de verkopers die deelnemen aan de sales training.

Voor elke vraag en ieder budget

We maken programma’s voor elke vraag en ieder budget. Dit zijn enkele onderwerpen:

  • Hoe verzamel ik goed gekwalificeerde leads?
  • Hoe maak ik meer verkoopafspraken met klanten?
  • Hoe vind ik nieuwe klanten via Social Selling?

Weet je het nog niet precies? Geen probleem! Meld je nu aan voor een adviesgesprek.