Wij laten ons kritisch adviseren door experts uit ons vakgebied. Gratis adviesgesprek

Adviesraad

Daar waar het de kwaliteit van onze dienstverlening verbetert, werken wij samen met partners. Maak kennis met de Adviesraad van Sales&Co.

De leden van de Adviesraad helpen ons bij het continu verbeteren en optimaliseren van onze dienstverlening. De Adviesraad heeft een onafhankelijke positie en bewaakt de kwaliteit van onze formule. Zij geeft ons steeds gevraagd en ongevraagd advies over strategische, tactische en operationele zaken met als doel maximale klanttevredenheid.

Leden Adviesraad

Bartel Berkhout – Directeur Nyenrode Sport Inc.

Bartel Berkhout is directeur bij Nyenrode Business Universiteit en hij is de grondlegger van het Nyenrode Sport Inc. programma. Deze Master opleiding begeleidt coaches en managers in de topsport naar de volgende stap in hun carrière. Bartel heeft een Master in Law titel (Universiteit van Amsterdam) en een MBA titel (Universiteit Nyenrode). Daarnaast is hij geaccrediteerd FIH coach bij de World Hockey Federation.

LinkedIn profiel Adviesraad - Sales&Co

Rik Visser – Directeur Metrik Fasteners

Rik Visser is directeur en eigenaar van Metrik Fasteners. Hiervoor was Rik commercieel directeur bij Van Leeuwen Groep, ERBI en FABORY. In deze posities heeft Rik zich ontwikkeld als kennisleider op het gebied van commercie in de technische groothandel. Zijn visie op sales is praktisch en nuchter. Rik heeft een Master of Science titel in de economie (Erasmus Universiteit) en een MBA titel (Erasmus Universiteit).

LinkedIn profiel Adviesraad - Sales&Co