Onze sales trainers willen het goede voorbeeld geven. Dat is onze cultuur. Gratis adviesgesprek

Onze cultuur

Het is eigenlijk heel simpel: wij zijn sales trainers dus we moeten altijd het goede voorbeeld geven. Daarom is dat de kern van onze cultuur.

Het is onze passie om onze kennis en ervaring over te dragen op anderen. We leveren sales training aan B2B verkopers omdat we klanten willen helpen bij het behalen van hun targets. Dat realiseren we door zelf consequent het goede voorbeeld te geven.

Onze cultuur: wij geven het goede voorbeeld

De manier waarop we zelf verkopen zie je terug in de inhoud van onze programma’s. Maar het goede voorbeeld geven gaat volgens ons nog verder: we willen consequent het goede voorbeeld geven bij alles wat we doen voor onze klanten. 

Dus, we doen alles met aandacht…

Alle activiteiten doen we met volledige aandacht; het benaderen van klanten, de vragen die we stellen, de manier waarop we luisteren, hoe we een voorstel uitwerken tot het op maat maken van een trainingsprogramma. Zo leveren we de hoogste kwaliteit.

We zijn doelgericht…

Uiteindelijk wordt iedereen afgerekend op het resultaat, dus wij ook. Daarom zijn we niet alleen doelgericht richting onze eigen sales targets maar we zijn vooral doelgericht als het gaat om de effectiviteit van onze trainingen. Dat is onze dagelijkse focus.

We zijn specialisten…

Al onze sales trainers zijn zelf succesvolle sales professionals. Volgens ons ben je alleen geloofwaardig als je een autoriteit bent in je vakgebied. Je moet een echte kennisleider zijn in wat je doet. Daarom verkopen onze sales trainers hun eigen opdrachten.

En, we zijn flexibel…

Klantvriendelijk zijn is het minste, maar waar het op aan komt is of je klantgericht bent. Klantgerichtheid vraagt flexibiliteit. Flexibiliteit betekent voor ons dat we ons aanpassen aan de situatie bij de klant. Alleen zo leveren we een oplossing die op maat is. 

Interesse in een gratis adviesgesprek? Meld je nu aan.